به گزارش قدس آنلاین، «وجیهاله جعفری» به پایش کالاهای منبعپایه با ایجاد کمیتهای ویژه از سوی وزیر صمت اشاره کرد و افزود: این مهم سبب شد تا قیمت کالاها متناسب با شرایط روز مدیریت شود و افزایش قیمتهای ناگهانی نداشته باشیم.
رییس هیات عامل ایمیدرو یادآور شد: امروز بخشی از کاهش قیمت این کالاها در کشورمان ناشی از کاهش قیمت جهانی است و باید با مدیریت مساله به شرکتها و واحدهایمان کمک کنیم تا دوره بحران را پشت سر بگذارند.
وی گفت: با هماهنگی انجام شده، امروز موضوع پیجویی و اکتشافات در ایمیدرو به سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی محول شده و این مهم نخستین بار در استان خراسان جنوبی شکل اجرایی به خود گرفت.
وی بیان داشت: جمعآوری دادهها و اطلاعات در محدودهها سبب میشود تا کاداستر را به عنوان یک پایه اصلی برای ارائه اطلاعات داشته باشیم و فرآیند تولید اطلاعات به صورت موازی انجام نشود.
جعفری ادامه داد: به این ترتیب هر کس که بخواهد اطلاعات مازاد در کاداستر اضافه کند، باید محدوده در اختیارش قرار بگیرد تا در نهایت به نقطه استخراج برسیم.
معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر این هماهنگیها سبب شد تا مجموعههای مختلفی از اکتشافات را در مناطق محروم داشته باشیم.
وی همچنین به ساماندهی دستورالعملها، تجمیع و ابلاغ آنها اشاره کرد که با توجه به واگذاری پهنههای جدید به ایمیدرو کارساز خواهد بود.
ثبات تولید در بخش معدن و صنایع معدنی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: امسال با وجود همه مشکلات موجود بهویژه در بخش تامین برق، اما تولید کاهش نیافت.
وی اضافه کرد: همچنین در بخش تامین زیرساختها، با هماهنگی وزارتخانههای صمت و نیرو برای احداث ۱۷ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی توافق شد.
تکمیل طرحهای جامع طلا، مس و سرب و روی
جعفری، تکمیل طرحهای جامع مس، طلا و سرب و روی را دیگر دستاورد یک سال گذشته وزارت صمت عنوان کرد و افزود: این مهم برای نخستین بار با دستور وزیر و تطبیق طرحهای جامع با سیاستهای وزارت صمت بهمنظور هماهنگی هر چه بیشتر به انجام رسید.
وی اظهار داشت: اجرای برنامههای راهبردی صنعت بهویژه در صنعت فولاد و اصلاح ساختار آن، اقدام دیگر انجام شده در یک سال اخیر است.
رییس هیات عامل ایمیدرو بیان داشت: مسائل و مشکلاتی همچون کمبود مواد اولیه، لزوم ارتقای برخی فولادها، مسائل زیستمحیطی و قیمت تمام شده محصولات در ساختار زنجیره فولاد کشورمان وجود دارد که اصلاح ساختار این زنجیره به کاهش قیمت تمام شده، ارتقای بهرهوری، رفتن به سمت کیفیت بهتر و بالاتر و استفاده از فناوریهای روز کمک خواهد کرد.
وی تاکید کرد: تحقق این موارد مستلزم حمایتهای خاص است که در برنامه اصلاح ساختار صنعت فولاد وجود دارد؛ این برنامه به طور کامل نوشته شده و به تایید وزیر صمت رسیده است و برنامههای عملیاتی و اجرایی آن دنبال خواهد شد.
نظر شما